Om oss

Både Liljeholmens och Vallentunas gynekologiska mottagningar har ett nära samarbete med barnmorskemottagningar, vårdcentraler och övrig specialistvård.

Vid behov kan vi remittera dig vidare till andra vårdinstanser. Vi tar ofta emot patienter med remiss från andra vårdgivare. Vi ingår i Stockholms läns sjukvårdsområde som erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi.

Patientavgifter

  • Gynekolog 400 kronor
  • Vid remiss 200 kronor

Kostnadsfri undersökning och provtagning för dig som är under 18 år eller 85 år eller äldre. Frikort gäller.

Uteblivet besök

Om du har bokat en tid som du inte kan utnyttja ber vi dig avboka tiden så snart som möjligt. Vid uteblivet besök eller återbud senare än 24 timmar innan besök, debiteras 400 kronor, oavsett om du har frikort, är under 18 år eller över 85 år.

Betala gärna med kontokort

Vi eftersträvar en kontantfri kassa. Om du har möjlighet, betala gärna ditt besök med kontokort. Du kan även välja att få en faktura.

Lämna synpunkter

Vi vill gärna veta vad du tycker. Dina synpunkter är viktiga för att vi ska fortsätta utvecklas och förbättras.

Du kan enkelt lämna dina synpunkter eller klagomål till oss via e-tjänsten Synpunkter och klagomål på 1177.se. Du får svar till din inkorg på 1177.se inom fyra veckor. Logga in på 1177.se och hitta oss under ”Mottagningar”. Där finns en länk till e-tjänsten.

Logga in på 1177 Vårdguidens e-tjänser 

Du kan också välja att lämna dina synpunkter anonymt. Då fyller du i detta formulär.

Om du vill lämna synpunkter för någon annans räkning behöver ni båda fylla i en fullmakt och skicka till oss. 

Ladda ner fullmakt (pdf)